DaughterSwap – Daisy Stone, Jayden Black: Spontanet ne dhome P.2

4014
Share
Copy the link

DaughterSwap – Daisy Stone dhe Jауdеn Blасk thjesht ishin duke u dhuruar në dhomën e ndenjes duke parë gіrlfrіеndѕ e tyre në disa muaj kur Jауdеn’ѕ donte të vinte të thoshte. Ai ishte kaq i sigurt dhe Dаіѕу me siguri e vunë re atë. Episod i ri nga Daughter Swap i quajtur The Spontaneous Swap Pt 2! Ajo nuk duhet të ndihmojë, por gjithsesi Jауdеn se si ajo e bëri atë, dhe gjithashtu sa më shumë që do të donte të donte aq shumë. Në pjesën e dytë, Jауdеn ishte super i mërzitur.